Direct huis verkopen

Dubbele woonlasten, een nieuwe woondroom of geld dat vastzit in de woning: huiseigenaren hebben allerlei goede redenen om direct hun huis te willen verkopen. Welke reden u ook heeft voor de verkoop maakt natuurlijk niet uit, 123woningverkocht biedt voor iedereen dé oplossing om direct zijn huis te verkopen. 123woningverkocht in een gerenommeerde investeringsmaatschappij die binnen de kortste keren komt met een realistisch bod voor uw huis.

Als u direct uw huis wilt verkopen dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Uw huis is dan al direct zo goed als verkocht, want binnen twee werkdagen na het contact met de adviseur heeft u een fatsoenlijk bod van 123woningverkocht. De verdere verkoop gaat volgens de normale procedure, behalve dan dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie en administratieve handelingen. 123Woningverkocht regelt alles en betaalt de bijkomende kosten. Meteen na de overdracht via de notaris ontvangt u ons bod, dat is dan dus het netto bedrag want 123woningverkocht regelt alle andere zaken. De precieze opleverdatum is uiteraard altijd bespreekbaar.

Neem dus gerust contact op en voor u het weet zit u dan zorgeloos in uw nieuwe huis en/of met een goedgevulde bankrekening.

Staat de woning al in de verkoop?